Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Λεξικό νέων ορων..

ΛΕΞΙΚΟ ΝΕΩΝ ΟΡΩΝ
Αθλιόφυτο ,
τοΔιακοσμητικό φυτό σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και άλλους χώρουςδημόσιας χρήσης που κανείς δε φροντίζει και γι' αυτό έχει τα μαύρα τουτα χάλια. Φημολογείται ότι η αυτοκτονία του Καρυωτάκη οφείλεται στηνπαρουσία αθλιόφυτων στη δημόσια υπηρεσία όπου εργαζόταν στην Πρέβεζα.

Απλυτήρι,
τοΤο ποτήρι που αφήνουμε δίπλα στο νεροχύτη για να πίνουμε νερό ώστε ναμη βγάζουμε καθαρό από το ντουλάπι κάθε φορά. Να σημειωθεί ότι η λέξη δενέχει πληθυντικό. Αν είναι πάνω από ένα, τότε λέγονται σκέτο «άπλυταποτήρια».

Αφαναροψία ,
ηΟφθαλμολογική πάθηση ορισμένων Ελλήνων οδηγών κατά την οποία το κόκκινο
και το πορτοκαλί των φωτεινών σηματοδοτών θεωρούνται αποχρώσεις τουπράσινου, οπότε δεν προκύπτει λόγος να σταματήσουν.

Βρομιλί,
τοΧρώμα που έχει πάψει να είναι χρώμα και είναι απλώς βρόμικο, το χρώματης βρομιάς.
Δεν αγόρασε τα μπεζ σουέντ παπούτσια γιατί σε λίγους μήνες θαγινόντουσαν βρομιλί.

Γεωμυλοφοβία, η(Μαγειρική)
Ο φόβος μήπως καθαρίσεις υπερβολικά πολλές ή υπερβολικά
λίγες πατάτες όταν θέλεις να τηγανίσεις πατάτες ή να φτιάξεις πουρέ.

Γουστέλλειψη, η
Η επιστημονικά ανεξήγητη πάθηση από την οποία υποφέρουν ορισμένοισυνάνθρωποί μας κατά την οποία νομίζουν ότι το λαχανί συνδυάζεται
επιτυχώς με το κόκκινο της φωτιάς ή, εδώ που τα λέμε, με οποιοδήποτε άλλοχρώμα.

Δεγράφυλοι , οι
Ο στόλος των στυλό που φυλάμε στη μολυβοθήκη μας, παρότι έχουν πάψει
από καιρό να δουλεύουν. Έχει παρατηρηθεί πως κάθε φορά που πρέπει να
γράψουμε στα γρήγορα κάποιο τηλέφωνο ή μια άλλη πληροφορία, πιάνουμε
δεγράφυλο και τσαντιζόμαστε, οπότε μας έρχεται να τους πετάξουμε.Παραδόξως όμως, δεν τους πετάμε αλλά τους ξανατοποθετούμε στη θέση τους.

Δολιοκλωστή , η
Ύπουλη κλωστούλα που κρέμεται από κάποιο είδος ρουχισμού και που μόλιςτραβάς για να την κόψεις, καταλήγεις να ξηλώσεις το μισό ρούχο.

Επισκεπτολογίες , οι
Οι δικαιολογίες που εκφράζουμε για το χάος που επικρατεί σπίτι μας σε
επισκέπτη προτού προλάβει εκείνος να πει τίποτα. "Συγνώμη για το χάος
που βλέπεις αλλά δεν πρόλαβα να μαζέψω", είπε ο Πέτρος χωρίς καμιάπειστικότητα.

Ζαρχίδης, ο
Αυτός που κουνά τα ζάρια για 3 λεπτά, τα φυσά, τα ευλογεί, τους κάνειτρισάγιο κα. εκνευρίζοντας μέχρι φόνου ή αυτοκτονίας τους συμπαίκτεςτου.

Ζαρχιδιά.
"Αν είναι ν' αρχίσεις τις συνηθισμένες ζαρχιδιές σου, θαπαίξω με τον Μπάμπη", προειδοποίησε ο Μήτσος τον φίλο του στο καφενείο.

Ημιαλεξιβρέχομαι , ρ. αμετβ.
Μοιράζομαι με κάποιον την ίδια ομπρέλα, αφού υπάρχει μόνο μία, οπότε
καταλήγουμε κι οι δύο να έχουμε από ένα βρεγμένο ώμο, αλλά γινόμαστεκαλύτεροι φίλοι.

Ισορροπητήρι, το
Αυτό το κάτι (καπάκι μπύρας, πετρούλα, ξυλαράκι) που επιστρατεύουμε γιανα φέρουμε ένα τραπέζι που τραμπαλίζει στα ίσια του σε λαϊκά ταβερνάκια."Θα μας φέρετε πρώτα λίγο νερό κι ένα ισορροπητήρι;

"Καμικαζέντομο, το
Έντομο, κυρίως μυγάκι, που έχει ταχθεί να αυτοκτονήσει μέσα στον καφέσου ή στο κρασί σου και δε λέει να φύγει μέχρι να πέσει μέσα. Ορισμένα
καμικαζέντομα έχουν ως σκοπό ζωής να εξερευνήσουν τα ρουθούνια σου.

Κοτοχαρά, η
Η χαρά όταν σε γεύμα με κοτόπουλο σου δίνουν το κομμάτι που σου αρέσει."Αχ! Τι κοτοχαρά, μου έπεσε το μπούτι"

Κρετινερωτήσεις, οι
Ερωτήσεις με πασίδηλες απαντήσεις που συνηθίζουν να κάνουν οι
δημοσιογράφοι σε δύσμοιρους πολίτες. Οι εν λόγω ερωτήσεις καταδεικνύουν
περίτρανα ότι οι δημοσιογράφοι έχουν IQ φρυγανιάς.
Πχ Σε κάποιον που μόλιςέχει πέσει από τον έκτο όροφο: Πονάτε; Σε κάποιον που μόλις έχασε μάνα,πατέρα, τρίααδέρφια και το σκυλάκι του σε αυτοκινητιστικό:
Πώς αισθάνεστε; (μήπως είσαι ενας απο αυτούς? χαχαχα λεω εγω τώρα)

Κτελοντούρι, το
Το είδος ελεεινής μουσικής που σε κρατά ξύπνιο σε νυχτερινά ταξίδια μετα ΚΤΕΛ. Το μεγαλύτερο μέρος της άγρυπνης νύχτας το περνάς αναρωτώμενοςπώς είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι στα ντουζένια του στις 4 η ώρα τοπρωί.

Λακκουβάραθρα, τα
Λακκούβες γεμάτες νερό στους δρόμους οι οποίες μπορεί και να
αποτελούν πύλες εισόδου στα έγκατα του Αδη, οπότε καλό είναι να τις
παρακάμπτετε και όχι να πατάτε μέσα τους.

Ματισκύψιμο, το
Η ανόητη, ανώφελη συνήθεια να σκύβουμε πέντε εκατοστά το κεφάλι ότανπερνάμε μπροστά από άλλους θεατές σε σινεμά ή θέατρο ώστε να φτάσουμεστη θέση μας, λες και ο υπόλοιπος όγκος μας φάτσα φόρα δεν τους ενοχλεί.

Μελλοχρήσιμο , το
Αντικείμενο πασιφανώς άχρηστο το οποίο το φυλάω κάπου γιατί ίσως στομέλλον φανεί χρήσιμο.
Αποτελεί συμπαντικό κανόνα ότι τα μελλοχρήσιμα, όταντελικά τα χρειαστούμε στο μέλλον, ποτέ δε θυμόμαστε πού τα έχουμε βάλει.

Μυξοδιαγνωστική, η
Το να φυσάς τη μύτη σου και μετά να κοιτάζεις το μαντήλι για να δεις τι
εξήλθε, ίσως τελώντας υπό την πεποίθηση ότι κατ'αυτόν τον τρόπο θαδιαγνώσεις τρομερά πράγματα για την υγεία σου ή θα αντικρίσεις κάτι πρωτόγνωρο.

Νερουρώ , ρ. αμετβ.
Μου έρχεται να κάνω τσίσα μου όταν τρέχει η βρύση, ειδικά δε την ώρα
που ξυρίζομαι.

Ουραλπισία, η
Η κατάθλιψη κι απελπισία στην οποία περιέρχεται κανείς όταν για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται η ανικανότητά του να επιλέξει την πιο γρήγορη ουρά σε σούπερ μάρκετ ή τράπεζες και την οποία επεκτείνει και σε άλλουςτομείςτης ζωής του (λ.χ. Εμένα κανείς δε μ'αγαπά, μια ζωή γκαντέμης κ.ο.κ.).

Πουπήγιο, το
Οποιοδήποτε λιλιπούτειων διαστάσεων εξάρτημα (βίδα, παξιμαδάκι κ.α.)αφαιρώ από ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή την ώρα που την επισκευάζω, το
οποίο μου πέφτει από τα χέρια και μετά περνάω το υπόλοιπο μισάωροψάχνοντάςτο στο πάτωμα, συνήθως σε μωσαϊκό όπου είναι ακόμα πιο δύσκολο να το βρω.

Ραμπωτές , οι
Κομμωτές που έχουν το τακτ και την ευαισθησία του Ράμπο σε εξόρμηση στοΒιετνάμ και που σε κουρεύουν όπως θέλουν εκείνοι παρά τα δάκρυά σου. ΟιΡαμπωτές αξίζουν να πάθουν ό,τι έπαθε η καριέρα του Συλβέστερ Σταλόνε.

Ριαλόνειδος, το
Η άφατη, αβάσταχτη ντροπή αν δεις συγγενή σου, έως και τρίτου βαθμού σεριάλιτι σόου.

Σκουπευκαιρία, η
Όταν, κατά το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, περνάω ένα κομμάτι χνούδι
ή κλωστούλα τουλάχιστον δέκα φορές με τη σκούπα αλλά δεν το ρουφάει,οπότε τελικά σκύβω και το πιάνω, το εξετάζω και μετά το ξαναρίχνω χάμω γιανα δώσω μια ευκαιρία στη σκούπα να το πιάσει.

Σφουγγαροπερπατώ, ρ. αμετβ.
Το γελοίο και εντελώς ανώφελο βάδισμα που υιοθετούν όσοι πρέπει να
περάσουν πάνω από μια επιφάνεια που μόλις έχει σφουγγαριστεί, περπατώνταςελαφρώς στα νύχια. Ας σημειωθεί ότι σφουγγαροπερπατάμε μόνο αν είναι παρούσα η καθαρίστρια.

Τραπεμαντησκίστης, -στρια
άνθρωπος που για εντελώς ανεξήγητους λόγους επιτίθεται μετά μανίας στα πλαστικά τραπεζομάντιλα εστιατορίων και τα κάνει χίλια κομμάτια ενόσω τρώει (συνήθως όμως προτού ξεκινήσει ή αφού τελειώσει).

Τσουρουφλάθομαι, ρ. αμετβ.
Κάθομαι αμέριμνα και απερίσκεπτα σε πλαστικό κάθισμα αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στις 3 η ώρα το μεσημέρι σε παραλία χωρίς σκιά.

Υδροτηλέφωνο , το
Τηλεφωνική συσκευή που είναι προγραμματισμένη να χτυπά δυο λεπτά αφότουμπεις να κάνεις μπάνιο. Το υδροτηλέφωνο είναι επίσης προγραμματισμένονα σταματήσει να χτυπά μόλις το σηκώσεις, ενώ στάζεις νερά παντού και κινδυνεύεις από πνευμονία.

Υπουλεγγίζω, ρ. μετβ.
Προσπαθώ να προσεγγίσω κάποιον που με ενδιαφέρει ερωτικά σε πάρτυ ήάλλη κοινωνική περίσταση χωρίς όμως να αποκαλύψω το ενδιαφέρον μου καιγίνω ρεζίλι σε περίπτωση που το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο. Η Λένα υπουλέγγιζε τον Τάσο όλο το βράδυ, αλλά το έκανε τόσο προσεκτικά που εκείνος δεν πήρε χαμπάρι κι έτσι τον κέρδισε μια ξέκωλη που του ταέριξε χύμα.

Φυσοτρώω, ρ. μετβ.
Όταν από τη λαιμαργία μου προσπαθώ να φάω κάτι που ακόμα αχνίζει και το
βάζω στο στόμα μου οπότε αναγκάζομαι να κρατάω το στόμα μου ανοιχτό καινα φυσάω και να ξεφυσάω ελπίζοντας να δημιουργήσω ρεύματα αέρος που θα ψύξουν την άτιμη μπουκιά μου. Ενίοτε βγάζω και άναρθρους ήχους, οι πιοηλίθιοι δε, κουνούν την παλάμη τους μπροστά απ' το στόμα, λες κι αυτόβοηθάει.

Χεστικός, -η, -ο
Οποιοδήποτε ανάγνωσμα (περιοδικό, εφημερίδα, βιβλίο, οι οδηγίες στη
συσκευασία της χλωρίνης ή του σαμπουάν) που φυλάσσεται στην τουαλέταπρος χρήση κατά την ώρα της αφόδευσης. Ο Φαίδων είχε ήδη διαβάσει όλα τα χεστικά, ακόμη και τα τασιενεργά συστατικά του Τάιντ, και μετάνιωσε πουδεν είχε πάρει μαζί του την εφημερίδα.


Χορτάγχος, το
Το άγχος που σε κυριεύει την ώρα που τρως πραγματικά εξαίσια φαγητάμήπως χορτάσεις προτού προλάβεις να τα δοκιμάσεις όλα.

Ψευδοπτώματα, τα
Το είδος αθώων ψεμάτων που αναγκάζεσαι να πεις σε όποιον ζητά τη γνώμησου για κάτι που φορά αλλά δεν μπορείς να του πεις στα ίσα ότι είναι άθλιοδιότι δεν τον ξέρεις αρκετά καλά.





Ελπίζω να σας άρεσαν οσο και σε μένα... ΚΑΛΟ !!!!!!

Χανία .Εθνικός Δρυμός Σαμαρια






Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς (Λευκών Όρεων)
Το Φαράγγι της Σαμαριάς αποτελεί Ελληνικό Εθνικό Δρυμό και είναι ένα από τα διασημότερα φαράγγια του κόσμου. Δεν είναι ιδιαίτερα απότομο και χρειάζονται περίπου 6 ώρες περπάτημα για να το διασχίσεις. Στο μέσο της διαδρομής υπάρχει ένα ερειπωμένο χωρίο του 14ου αιώνα και μια βυζαντινή εκκλησία.
To 1962 ανακηρύχθηκε εθνικός δρυμός, για να προστατευθούν η βλάστηση, τα πουλιά και τα ζώα που ζουν σε αυτό, και κυρίως ο κρητικός αίγαγρος. Το 1980 το φαράγγι βραβεύτηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως μια από τις πιο όμορφες περιοχές της ηπείρου. Η κάθοδος στη Σαμαριά γίνεται από ένα στενό μονοπάτι που ξεκινά από το Ξυλόσκαλο, 1200 μ. ύψος. Η πορεία προς την έξοδο, κοντά στο χωριό Αγία Ρούμελη, διαρκεί 6 – 8 ώρες, γι αυτό φορέστε αθλητικά παπούτσια και μην κρατάτε τίποτα άλλο εκτός από φωτογραφική μηχανή! Νερό θα βρείτε. Το φαράγγι δεν είναι σε όλο το μήκος του στενό. Τα πιο στενά του σημεία είναι οι Τρεις Πόρτες, με στενότερη την «Πόρτα», κοντά στην έξοδο, ύψους 600 μ. και πλάτους 3 μ. Περίπου στην αρχή του φαραγγιού είναι η μικρή εκκλησία του Αγίου Νικολάου, περιτριγυρισμένη από κυπαρίσσια και δυο πηγές στο προαύλιο. Στη μέση της διαδρομής βρίσκεται το χωριό Σαμαριά. Οι κάτοικοί του ξυλοκόποι κυρίως έφυγαν το 1962. Υπάρχει όμως αστυνομία, φαρμακείο και ελικοδρόμιο για έκτακτες περιστάσεις. Στα χαλάσματα του χωριού θα βρείτε πηγές για νερό. Το πέρασμα της Σαμαριάς επιτρέπεται από αρχές Μαΐου ως το τέλος του Οκτωβρίου. Το χειμώνα η είσοδος κλείνει γιατί τα νερά στο βάθος είναι πολύ ορμητικά και ακόμα γίνονται κατολισθήσεις.
Σε όλο το μήκος του φαραγγιού απαγορεύεται η διανυκτέρευση, το άναμμα της φωτιάς, το κάπνισμα, το κυνήγι και η κοπή φυτών, το ραδιόφωνο και γενικά οι θόρυβοι, η φθορά αυγών και φωλιών, οι σκύλοι, το ψάρεμα, το κολύμπι, τα σκουπίδια και τα οινοπνευματώδη.
Στις τέσσερις θέσεις, Νερούτσικο, Ρίζα Συκιάς, Άγιος Νικόλαος, Μεταμόρφωση, υπάρχουν πυροσβεστικές φωλιές και κουτί πρώτων βοηθειών.
Σημαντικό ρόλο έπαιξε την περίοδο της Τουρκοκρατίας όταν προσέφερε καταφύγιο σε επαναστάτες και γυναικόπαιδα.
Στο Ξυλόσκαλο θα πάτε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (1 ώρα περίπου). Από την Αγία Ρούμελη θα πάρετε το πλοίο για τη Χώρα των Σφακίων. Εκδρομές οργανώνουν καθημερινά τα γραφεία τουρισμού των Χανίων που φροντίζουν και για την επιστροφή.




HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

ΜΟΥΣΙΚΗ



















SUMMER WINE


Strawberries cherries and your angel kissing springs my Summer Wine is really made from all these thinks.

V.V: I walked in town on silver sprigs that giggled too I saw that I had only send just a few .She sold my silver sprigs and send less pas on time and I will give to you Summer Wine, Ooo Summer Wine …

Strawberries cherries and your angel kissing springs, my Summer Wine is really made from all these thinks, take off your silver spires and help me pass the time
and I will give to you: Summer Wine. oooo Summer Wine


V.V: My eyes could help me and my lisper could not speak I tried to get up but I couldn’t find my feet. She really shout me with a land from million loves and then she gave to me more Summer Wine, oooo Summer Wine.

Strawberries, cherries and your angels kissing springs. My Summer Wine is really made from all these thinks take off your silver spires and help me pass the time and I will give to you Summer Wine, oooo Summer Wine.

V.V: Then walk out the sambl shying in my eyes. My silver sprigs were gone my heaven swiched sides. She took my silver sprigs and dolored in a time and left me craving for more Summer Wine, ooo
More summer wine


Strawberries, cherries and your angels kissing springs. My Summer Wine is really made from all these thinks, take off your silver spires and help me pass the time
and I will give to you: Summer Wine, oooo Summer Wine.






Tonight ( Σήμερα )
Μιχάλης Χατζηγιάννης

She never took the train alone she hated being on her own
She always took me by the hand and say she needs me
Φοβόταν μόνη να βρεθεί έτρεμε κάθε σιωπή
πάντα με κράταγε σφιχτά να μη της φύγω
But then night becomes the day and there’s nothing left to say
If there’s nothing left to say then something’s wrong

Σήμερα με σκότωσες ξανά μετά από δυο φιλιά με πέθανες ξανά
Oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful and wild

Πάντα εδώ και πάντα αλλού ο νικητής του παιχνιδιού
παίρνει ένα της φιλί λίγο πριν φύγει
But in a whisper she’d arrive and dance into my life
Like a music melody like a lovers song

Oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful
Σήμερα με σκότωσες ξανά μετά από δυο φιλιά με πέθανες ξανά

Through the darkest night σου τραγουδώ
And the light that shines είμαι ακόμα εδώ
It’s who you are είμαι ακόμα εδώ

Oh tonight σήμερα you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful
Σήμερα με σκότωσες ξανά μετά από δυο φιλιά με πέθανες ξανά
Άγγελέ μου
Στίχοι: Παναγιώτης Ψάλτης
Μουσική: Παναγιώτης Ψάλτης
Πρώτη εκτέλεση: Παναγιώτης Ψάλτης

Άγγελέ μου,
αν κατέβεις προς την γη
θέλω να έρθεις να μιλήσουμε μαζί
περιμένω να μου δώσεις συμβουλή
πως να γιάνω
μία καρδιά που αιμορραγεί.
Άγγελέ μου,
έχει αγιάτρευτη πληγή,
από θαύμα είναι ακόμα ζωντανή
έχει τραύμα βαθύ κι η λεπίδα η κοφτερή
δηλητήριο είχε και έρωτα πολύ.
Άγγελέ μου,
μία χάρη σου ζητώ
στο όνειρό μου,
λύση στο αίνιγμα να βρω
την καρδιά μου
γιάτρεψε την αν μπορείς,
με ένα δάκρυ από τα βάθη της ψυχής
.και αν την σώσεις
θα σου τάξω προσευχήστον
θεό μου, να σου δώσει την ευχήγια να γίνεις των αγγέλων διοικητής.
Και ένα θρόνο στον παράδεισο να βρεις!
Άγγελε μου,
άγγελέ μου





ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ.. (απλά τέλειο)
ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

Κοντά στα κύμτατα θα χτίσω το παλάτι μου
΄θα βάλω πόρτες με αλυσίδες και παγώνια
και μες στη θάλασσα θα ρίξω το κρεββάτι μου ,
γ ιατι και οι έρωτες μου φάγανε τα χρόνια…
Να κοιμηθώ στο πάτωμα , να κλείσω και τα μάτια ,
γιατι υπάρχουν κι άτομα που γίνονται κομμάτια.

Ξυπνάω μεσάνυχτα
κι ανοίγω το παράθυροκι
αυτό που κάνω ποιος σου το ΄πε αδυναμία
που λογαριάζω το μηδεν μου με το άπειρο
και βρίσκω ανάπηρο το κόσμο στα σημεία..
Να κοιμηθώ στο πάτωμα , ν
α κλείσω και τα μάτια ,
γιατι υπάρχουν κι άτομα που γίνονται κομμάτια








graphics-animations.net.tf


Layouts Cursors ToolsGraphics glitters templates






Free Hit Counter

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ




Saab 9-3 sport sedan

Και τώρα αυτό που θα γίνει πραγματικά ένα κομμάτι του εαυτού σας, η μεγάλη σας αγάπη και που θα σας κρατάει σε φοβερούς ρυθμούς είναι η σκανδιναβική έκδοση του τέλειου αυτοκινήτου.
Ένα αυτοκίνητο με επίκεντρο τον οδηγό και που αναφέρεται σε ένα κοινό με…..υπερτροφοδοτούμενο πνεύμα…
Όταν έχετε να κάνετε με στυλ πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εκμοντερνισμού. Ισως ο μόνος τρόπος για να καταλάβουμε πραγματικά τη φιλοσοφία της SAAB είναι να το οδηγήσουμε .Όταν λοιπόν οδηγείτε ένα, θα παρατηρήσετε κάτι πολύ εξαιρετικό .
Ει ν α ι δ ι φ ο ρ ε τ ι κ ό .
Άλλωστε η ανεξάρτητη σκέψη που πάντα ρωτά « τι θα γίνει αν ‘»… είναι στα ενδότερα της ύπαρξης μας.
Ανέκαθεν η Saab έδινε σημασία στην ευχάριστη οδήγηση που επικεντρώνει το ενδιαφέρων στην άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, στις δυναμικές προσπεράσεις , ασφάλεια και την εκπληκτική ευκινησία. Καλείται να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις που το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να ανταποκριθεί σε ένα πολύ ξεχωριστά απαιτητικό χαρακτήρα.
Πρόκειται για το αυτοκίνητο του οποιου οι εξωτερικές γραμμές σμιλεύτηκαν σε σήραγγα αεροδυναμικών δοκιμών, ενώ το όμορφο εσωτερικό του είναι πολύ επιδέξια λεπτοδουλεμένο.
Τα Saab 9 3 sport sedan. Tα περιλαμβάνει όλα. οποτε ετοιμαστείτε για την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Βασίζετε στην διασκέδαση και στην έμπνευση κάθε στιγμή που βρίσκεστε στο τιμόνι. Άλλωστε αυτό το αυτοκίνητο σας κρατάει σε επαφή και σας δίνει τον έλεγχο.
Έχετε ενεργή συμμετοχή στην οδήγηση ακόμα και η πιο μικρή σας κίνηση στο τιμόνι ανταμείβεται με άμεση ανταπόκριση σαν να είναι το αυτοκίνητο μια φυσική προέκταση του σώματος σας.
Φτάνετε με άνεση όλα τα συχνά χρησιμοποιούμενα χειριστήρια ,ενώ τα χέρια σας παραμένουν στο τιμόνι. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες, όποτε θέλετε χωρίς να παρατηρείται υπερφόρτωση. Παράδειγμα : μπορείτε να χαμηλώσετε το φωτισμό στο ταμπλό οργάνων ,όταν οδηγείται την νύχτα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία night panel.
Καθώς κατευθυνόμαστε στο σπίτι ύστερα από μια κουραστική μέρα, ήμαστε βολεμένοι στο τέλειο σχεδιασμένο κάθισμα που το έχουμε προσαρμόσει στις ανάγκες μας, ανοίγουμε τους αναδιπλωμένους καθρέπτες, έχουμε ρυθμίσει το σύστημα κλιματισμού, επιλέγουμε το αγαπημένο μας cd γυρνάμε το ψηφιακό κλειδί και αφήνουμε το μυώδη κινητήρα να μας μεταφέρει πίσω στην βάση μας…
Κατεβάζουμε ταχύτητα , φρενάρουμε ελαφριά. Στρίβουμε την στροφή και πιέζουμε ελαφριά το γκάζι. Αισθανθείτε πως το αυτοκίνητο στρίβει όπως ένας αριστοτεχνικός ελιγμός στο σκι. Το reaxs είναι το μυστικό πίσω από την ευέλικτη συμπεριφορά του Saab. Αισθάνεστε στην βάση τις σπονδυλικής στήλης τις δυνάμεις g που προκύπτουν. στριβουν οι πίσω τροχοί ελαφριά κατά την αλλαγή της διεύθυνσης. Βοηθώντας το αυτοκίνητο στην διατήρηση της πορείας δίνοντας την αίσθηση της ομαλής κίνησης μέσα σε κλειστές στροφες. Συνολικα προσφέρει μια πλήρως ανταποκριτικη και σίγουρη οδικής εμπειρία ενισχυμένη με esp. . είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο σημαντικό εκείνη την στιγμή, στο κόσμο που μοιάζει απλώς να κυλάει έξω από το παράθυρο του αυτοκίνητου, σχεδόν απαρατήρητα…

Φυσικά το χρώμα του αυτοκίνητου μαύρο…


Προσοχή στην οδήγηση !!!.Καλό δρόμο φίλοι μου!!!!


Βούλα.





HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

H πόλη μας: το Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλώς ορίσατε!
Καλώς να ορίσετε στην πόλη που ξέρει να ζει, να αγαπά και να προσφέρει.
Το Ρέθυμνο ευλογήθηκε από θεό και ανθρώπους και είναι μοναδικό. Μια μικρή γωνιά της Γης, αγκαλιασμένη από επιβλητικά βουνά και την απεραντοσύνη της θάλασας, ζωγραφισμένη μα αναγεννησιακά χρώματα και με ανθρώπους που τιμούν τη φιλοξενία ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Διός. Από την πρώτη στιγμή ο επισκέπτης νοιώθει την οικειότητα και τη γαλήνη που αποπνέει ένας τόπος. Ένας τόπος που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά ....
Αμέσως απλώνονται μπροστά του οι αμέτρητες επιλογές που του προσφέρει απλόχερα το Ρέθυμνο.


Σύγχρονος πολιτισμός

Το Ρέθυμνο τιμώντας τον τίτλο που δικαίως του έχει αποδοθεί ως "Πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών" υποστηρίζει κάθε έκφραση Πολιτισμού και αποδίδει το δέοντα σεβασμό στην σπουδαία Παράδοση του. Αναγεννησιακό Φεστιβάλ, Καρναβάλι, Γιορτή του κρασιού, μουσικές παραστάσεις είναι μερικές μόνο από τις πιο αντιπροσωπευτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμπληρώνονται, σε καθημερινή βάση από την ενεργή συμμετοχή των δεκάδων Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποίουνται στην πόλη αναδεικνύοντας κάθε μορφή τέχνης και έκφρασης. Στην ενότητα που ακολουθεί συγκεντρώθηκε ένα ποικίλο υλικό που χαρακτηρίζει τις εκφάνσεις της σύγχρονης ζωής που συχνά διασταυρώνεται με το παρελθόν.

Χρήσιμα τηλέφωνα

Τηλέφωνα πρώτης ανάγκης
Κέντρο άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ)
166
Νοσοκομείο
2831 087100
Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ε. Πορτάλιου 30
Τηλεφ. Κέντρο
2831 035288
Διοικητής
2831 029383
Αξιωματικός Υπηρεσίας
2831 022222
Κέντρο άμεσης Επέμβασης
199

Eν΄τουτο......γέλιο.

1. Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό: «Έλα μαλάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε'

2.Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν: - Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα;- Γιατί, τι έχει;- Μου τρώει τις πατάτες!
3. Ήταν ένας κουφός και ένας χαζός. Ο κουφός ήθελε να κοροϊδέψει τον χαζό οπότε τον ρωτάει: - Πόσο κάνει 2+1;- Τέσσερα, απαντάει ο ΧαζόςΚαι ο κουφός:- Να τη φας και νάνε κρύα.
4.Ένας τύπος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του καθίσει να της τον βάλει στα αυτιά: - Μα τρελάθηκες, Χριστιανέ μου; Τι θέλεις, να κουφαθώ; - Καλά, τι φομάσαι; Τόσα χρόνια δε θα είχες μουγγαθεί;

5.Μετά από μια νύχτα ανελέητου σεξ μεταξύ ελέφαντα και μυρμηγκιού, ο ελέφαντας δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει. Όχι ρε πούστη μου, λέει το μυρμήγκι, για μια νύχτα γαμήσι θα σκάβω μια ζωή!!

6.Οι νυχτερίδες κοιμούνται στο δάσος. Ξαφνικά, μια όπως είναι κρεμασμένη ανάποδα, κάνει μία τσάκ και κάθεται όρθια στο κλαδί. Από το διπλανό κλαδί μια άλλη νυχτερίδα φωνάζει στο από κάτω κλαδί:- Μήτσο, ξύπνα. Ο Γιώργος λιποθύμησε

7.Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.- Από τα νεύρα σου;και του λέει ο άλλος: - 'Όχι από τα αρχίδια μου.'

8.Μια ξανθιά επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει τον άνδρα της: - Γιώργο που είναι τα παιδιά;- Στα Αγγλικά.- George where are the kids?

9.Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι: Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται

10.- Γιατρέ μου, έχω πολλά νεύρα. Όπου πηγαίνω μπλέκω σε καβγάδες.- Μάλιστα .... Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να συγκρατείτε το θυμό σας αγαπητέ μου. Έχετε μπλέξει σε πολλούς καβγάδες;- Ναι .... Γιατί; Τραβάς κάνα ζόρι;

11.Γιατί ο Καίσαρας φορούσε σεντόνια;Γιατί ήταν Ιούλιος.

12.Πως πέθανε η τελευταία πόντια αρκούδα;Αντί να πέσει σε χειμέρια νάρκη έπεσε σε Γερμανική.

13.Ποιο είναι το αντίθετο του Μηχανόβιος;Βιομήχανος.

14.Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα: - Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα;- Το καλό.- Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ.

15.Πρωί πρωί, μπάτσος σταματάει κάποιον στην Κηφισίας.- Καλημέρα, του λέει.Και ο οδηγός: - Ήτανε...

16.Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο:- Ένα γύρο απ' όλα- Πίτα?- Άσε, λιώμα

17.Συζητούν δυο φαντάσματα:-Να σε ρωτήσω κάτι-Σ' ακούω-Πιστεύεις στους ανθρώπους;

18.Πάει ένας Κινέζος στο περίπτερο:- Γιαν τσι γιον Coca-cola!Και ο περιπτεράς του απαντάει:- Μια παγωμένη τι;

19.Ο ΣΥΖΥΓΟΣ στη γυναίκα του:- Μωρό μου, δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι όλη μέρα στην κουζίνα. Κλείσε την πόρτα!

20.Ένα ζεύγος κανίβαλων συζητάει: - Πονάει η κοιλία μου αγάπη μου.- Και σου είπα να μην φας εκείνον το δύτη με την φλούδα.

21.Δύο τσιμπούρια έχουν πάει σε ένα πάρτυ.Φεύγοντας αργά το βράδυ μετά από ξέφρενη διασκέδαση ρωτάει το ένα τοάλλο:- Θα πάμε με τα πόδια ή θα πάρουμε κανένα σκύλο;

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Για να μιλάμε όλοι το ιδιο

Καλό καλοκαίρι
Α
ARE YOU WORKING ME ?
ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ?
ARE WE GLUING COFFEE POTS ?
ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ?
ARE YOU ASKING AND THE CHANGE FROM OVER ?
ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ?
AT THE END THEY SHAVE THE GROOM.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ.
B
BETTER FIVE AND IN HAND THAN TEN AND WAITING.
ΚΑΛΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΕΙ.
BETTER DONKEY - BONDING THAN DONKEY - SEARCHING.
ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ.
C
CATCH THE EGG AND MOW IT.
ΠΙΑΣ' ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦ' ΤΟ.
F
FART US A STONEWALL !
ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ !
FROM HERE GO AND THE OTHERS.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝ' ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

FACE THE WATERMELON.

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ


G
GLASS.!
ΤΖΑΜΙ.!
Η
HE DOESN'T UNDERSTAND CHRIST.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ.
HAIRS CURLY.
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ .
HOW FROM HERE MORNING MORNING ?
ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ?
HE ATE DOOR.
ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ.
HE FARTED ME.
ΜΕ ΕΚΛΑΣΕ.
HE MADE US THE THREE TWO
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ.
HE SLEEPS WITH THE CHICKENS.
ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.
HE STUCK ME TO THE WALL.
ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
HE RETURNED ME THE ENTRAILS.
ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ.
HE SAT ME ON THE NECK.
ΜΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.
HAS THE WEATHER TURNINGS.
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.
HE DOES THE DUCK.
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
Ι
IT SAYS. !
ΛΕΕΙ. !
I 'VE PLAYED THEM. !
ΤΑ 'ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ. !
I MADE HER LOTTERY.
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΕΙΟ.
I STAYED BONE.
ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΑΛΟ.
I SAW THE CHRIST SOLDIER.
ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ.
I DON'T KNOW CHRIST.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΧΡΙΣΤΟ.
IT DIDN'T SIT ON US.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕ.
I CAME OUT OF MY CLOTHES.
ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.
IT RAINED CHAIR LEGS.
ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΑ.
I DON'T HAVE FACES TO COME OUT.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ.
I DON'T KNOW MY BLINDNESS.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ.
I MADE THEM SEA.
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
I HAVE SPIT THEM.
ΤΑ 'ΧΩ ΦΤΥΣΕΙ.
I TOOK THEM TO THE SKULL.
ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.
I AM DOGBORED.
ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ .
I MADE BLACK EYES TO SEE YOU.
ΕΚΑΝΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.
I TOOK MY THREE.
ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ.
I'M SITTING ON IGNITED COALS.
ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.
L
LIKE THE SNOOOWS. !
ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΟΟΝΙΑ.
LIKE THE UNFAIR CURSE.
ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ.
Μ
MARROWS DRUMS. !
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ. !
Ο
OF THE GAY. A!
ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ. !
P
PALE I CUT IT.
ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ.
S
SOMETHING'S RUNNING AT THE GYPSIES.
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ.
SHIT AND FROMSHIT.
ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.
SUNDAY SHORT FEAST.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
SHIT HIGH AND GAZE.
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ.
SLOW THE CABBAGES.
ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.
T
THEY MADE HER FROM HAND.
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
TO SAY THE FIGS - FIGS AND THE TUB - TUB.
ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ - ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ - ΣΚΑΦΗ.
THE UNIVERSITY IS AT DEVIL'S MOTHER.
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ.
THIS IS DEWATERED.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟ.
THEY DON'T CHEW.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ.
THEY BECAME ROBES - ROBES UNBUTTONED.
ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΕΣ - ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ.
THE BAD YOUR WEATHER. !
ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. !
W
WELCOME MY EYES THE TWO.
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ.
WHO PAYS THE BRIDE ?
ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ?
WHATEVER YOU REMEMBER YOU ARE GLAD.
ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.
WE DRANK HIM.

ΤOΝ ΗΠΙΑΜΕ.
WE CONFUSED OUR THIGHS.
ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ.
WHORE'S BANISTER.
ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.
WITH THIS SIDE TO SLEEP.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.
WILL I TAKE OUT THE SNAKE FROM THE HOLE. ?
ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ?
Υ
YOU OWE ME YOUR HORNS.
ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ.
YOUR MIND AND A POUND AND THE PAINTER'S BRUSH.
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ.
YOU HAVE VERY NICE LEATHER.
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΕΡΜΑ.
YOU ARE FOR THE FESTIVALS.
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
YOUR EYE THE CROSSEYED
ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ Τ' ΑΛΛΗΘΩΡΟ.
YOU ΑRE THE SHOPPING.
ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ.
YOU RECKON WITHOUT THE HOTEL OWNER.
ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
YOU WILL EAT WOOD.
ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ.
YOU ATE MY EARS.
ΜΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.


HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

κανε την ζωη σου να μοιαζει με ονειρο

Υπαρχει ακομα κατι που μπορει να αγγιξει την ψυχη μας?Αναρωτιεμαι συχνα.

Κλεινω τα ματια και ονειρευομαι ενα αυριο καλυτερο απο το χθες.Καλυτερο απο το σημερα.Ενα αυριο στο οποιο οι ανθρωποι θα ειναι λιγοτερο αρνητικοι και ο εγωισμος θα μας εγκαταλειπει ολοενα και περισσοτερο,για να μπορεσουμε να πλησιασουμε ο ενας τον αλλο!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Παραδειγμα

Hταν καλοκαίρι στο δάσος έκανε τρομερή ζέστη και ο μέρμηγκας ήταν έξω καταϊδρωμένος και μάζευε ξύλα...* Εκείπου μάζευε ξύλα ακούει ένα φρενάρισμα.....ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιι .. γυρνάει και τι να δει! Ο τζίτζικας μέσα σε ένα MERCEDES CABRIO SL 500 με δύο θεογκόμενες! 'Έλα ρε άτομο τι κάθεσαι και κάνεις εδώ και μαζεύεις ξύλα ;;;;' του λέει ο τζίτζικας... 'Αδερφέ,χειμώνας έρχεται και μαζεύω προμήθειες για το τζάκι.' 'Καλά τρελός είσαι ρε.... πάμε εδώ στην παραλία να κάνουμε το μπανάκι μαςέχω και τα δύο μωρά μαζί ... κοίτα πως σε κοιτάνε ρεεεε... χαζός είσαι που θα κάτσεις να μαζέψεις ξύλα... Παραλία, Μπανάκι, BEACHBAR και σφηνάκια.. ' 'Όχι ρε φίλε δεν μπορώ έχω δουλειά ακόμα .' 'Καλά ρε φιλαράκι δεν πειράζει τα λέμε ... να ξέρεις εσύ χάνεις!!!' Φεύγει ο τζίτζικας, αναστενάζει ο μέρμηγκας και συνεχίζει το κουβάλημα Περνάνε κάνα δυο βδομάδες εκεί που ήταν ο μέρμηγκας πάλι στο δάσος και μάζευε τροφή (ντάλα ο ήλιος) σκάει μύτη το γνωστό φρενάρισμα ....ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... Γυρνάει ο μέρμηγκας με βαριά καρδιά και τι βλέπει... Ο γνωστός τζίτζικας με ένα JEEP 4 x 4 GRAND CHEROKEE και από πίσω κοτσαδούρα με ένα κότερο 20 μέτρα !!!! Πάνω στο κότερο 1 0 θεογκόμενες 2μετρες να τον χαιρετάνε!!! 'ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!'φωνάζει ο τζίτζικας 'Καλημέρα . ' του απαντάει ο μέρμηγκας με ξεψυχισμένη φωνή! 'A ντε, παράτα το κουβάλημα και ανέβα στο εργαλείο μαζί με τα κορίτσια ! πάμε ΜΥΚΟΝΟ τριήμερο!' '...εεεεε... ξέρεις έρχεται χειμώνας και αν δεν μαζέψω τροφή θα πεινάσουμε...' 'ΡΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!! Μαζεύεις από βδομάδα τροφή ! καβάλα να φύγουμε. Τα κορίτσια σε περιμένουν πώς και πως! κοίτα κορμιά κοίτα ρεεε πως σε κοιτάνε!!!!!' '...όχι ρε φίλε δεν μπορώ' 'ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ!!!! ΧΑΖΟΣ τι να σου πω ....' του λέει ο τζίτζικας και βάζει μπρος και την κάνει... Περνάει το καλοκαίρι, περνάει το φθινόπωρο και έρχεται ο χειμώνας. Έξω έχει 2 μέτρα χιόνι και ο μέρμηγκας είναι αραχτός στην πολυθρόνα δίπλαστο τζάκι...χαζεύει τηλεόραση 'Πρωινό Καφέ' και πίνει το τσαγάκι του χαλαρός.... Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα 'ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ' και ακούει μια φωνή'ΦΙΛΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙ' Σηκώνεται αργά αργά και πάει στην πόρτα... ανοίγει την πόρτα και κοντεύει να πάθει έμφραγμα Ο Τζίτζικας με στολή Χιονοδρόμου κασκολάκι και γυαλιά να του χαμογελάει καιπίσω του το γνωστό JEEP με αλυσίδες και από πάνω φορτωμένο με πέδιλα του σκι! Μέσα στο JEEP δύο ξανθές μοντέλες να του χαμογελάνε! 'Εχεις 10 λεπτά καιρό να ετοιμαστείς και να κατέβεις να φύγουμε! Έχω κλείσει ΣΑΛΕ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ και θα πάμε για σκι με τα κορίτσια... άντε κατέβα!' ... Aφωνος ο μέρμηγκας έχει καταπιεί τη γλώσσα και έχει μείνει με ανοικτό το στόμα 'A ντε ρε μη χαζεύεις... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Γρήγορα!!! Τα κορίτσια ανυπομονούν να σεγνωρίσουν!!!!' 'Εεεε,Φίλε μου τζίτζικα δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω σήμερα μαζί σου αλλά σεπαρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη : Αν εκεί πάνω στο βουνό δεις τον ΑΙΣΩΠΟ....πες του ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ=

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

ΑΝΟΙΞΗ

graphics-animations.net.tf





Θετικές σκέψεις και όνειρα βγαλμένα από επιθυμίες.
Να ξεδιπλώνουν της Ζωής το νήμα,αλλά και το νόημα...

Ρέθυμνο


























Συμβουλές

Πολλές φορές κολλάει το ποντίκι σας χωρίς λόγο? Καθαρίστε το ποντίκι σας και απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά κολλήματα με 3 απλά βήματα!

1. Κάνε κλικ στο γράμμα Σ πιο κάτω
2. Κράτα το κουμπί του ποντικιού και σύρε μέχρι το γράμμα ά!
3. Ο καθαρισμός του ποντικιού σου ξεκινάει!

Σταμάτα τις βλακείες και κάνε και καμιά δουλειά!
Που θελεις και online καθάρισμα του ποντικιού σου!
Δεν πας καλά!